Jelenlegi hely

Szegedi városnéző séta | Idegenvezetés Szegeden

Ezzel a lehetőséggel elsősorban az egyénileg érkező vendégeink számára szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy megismerjék a várost.
A városnéző séta programja és időtartama javarészt megegyezik a Három óra Szegeden programmal, de azokon a napokon, amelyeken az Új zsinagóga nyitva tart, kiegészül a zsinagóga belső megtekintésével is.

És ha netán attól félnének, hogy ennyi idő alatt unatkozni fognak, íme elöljáróban néhány téma: árvizek, boszorkányok, sellők, csöpörkék és persze paprika. Mindezekhez kapcsolódva pedig sorsfordító korok, felfedezések, és legfőképpen emberek.

Útvonal: Móra Ferenc Múzeum – Tisza-part – Dóm tér – Dóm belső megtekintése – Dugonics tér – Reök-palota – Új Zsinagóga – Klauzál tér – Széchenyi tér
Időtartam: 3 óra
Jelentkezés határideje: folyamatosan, de legkésőbb a sétát megelőző nap 21 óráig.
A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött!

Találkozási pont: Móra Ferenc Múzeum melletti szökőkút
A séta minimum 4 fő felnőtt jelentkezése esetén indul.

Szeretettel várom Önöket!

Következő séták időpontja:
augusztus 12. 10-13 óra
augusztus 19. 10-13 óra
augusztus 20. 10-13 óra (zsinagóga zárva)

A kirándulás hossza: 3 óra
A kirándulás ára:

4.500 Ft/fő, 18 év alatti gyermekeknek 1.000 Ft/fő, mely magában foglalja a Dóm és az Új zsinagóga belső megtekintésének költségeit is.

Azokon a napokon, amelyeken a zsinagóga zárva tart, illetve azok számára, akik a Dómot és a zsinagógát nem kívánják belülről is megtekinteni 3.500 Ft/fő, 18 év alatti gyermekeknek 1.000 Ft/fő.